Byggskaderådgivare till Stockholm!

Stockholm
Ansök senast 2019-12-01

Har du en bakgrund inom bygg och trivs i en serviceinriktad roll? Söker du nya utmaningar och vill axla en kundnära och ansvarsfull roll? Då kanske vi har hittat varandra! 

Som byggskaderådgivare..

..stiger du in på huvudkontoret i Bergshamra. Med en gedigen utbildning får du lära dig produktportföljen för byggskador och vårt arbetssätt. Du kommer att hjälpa våra privatkunder som har råkat ut en byggskada i hemmet. Det kan vara allt från vatten-, maskin- eller en brandskada. En stor del av din arbetsdag innefattar att du har en tät dialog med kunden via telefon och mejl. Du säkerställer att du har tagit emot rätt information om skadan för att påbörja skaderegleringen. Med utgångspunkt i kundens skadeärende kommer du att utreda, fatta beslut och skadereglera enligt vårt försäkringsvillkor.

Vi söker dig..

..som är en serviceinriktad lagspelare. Vi förutsätter att du har en bakgrund inom byggbranschen. Du kan ha arbetat inom bygg, EL, VVS, fastighet eller liknande område. Du kan även ha ett brinnande intresse för fastigheter och byggnation. Du är van att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga med en prestigelös inställning till teamets arbetsuppgifter. Du beskrivs som en serviceinriktad person och vill bidra till en ännu bättre kundupplevelse. Det är därför viktigt att du är en god lyssnare och förstår vikten av att ha löpande kommunikation med kund. Du är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom försäkring, bygg och fastighetsområdet. Vi ser att du har förmågan att fatta beslut och driva ditt arbete självständigt.

För att lyckas i rollen ser vi även att du

  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Beskrivs som en serviceinriktad person
  • Har goda datakunskaper

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett fantastiskt team där vi arbetar för att utveckla bästa möjliga lösningar till våra kunder. Vi sitter tillsammans i öppna kontorslandskap som gynnar samarbete och gemenskap. Du erbjuds tillgång till vårt friskvårdscenter med väl utrustat gym, instruktörsledda pass, personliga tränare, fysioterapeuter mm. Vi erbjuder även sjukvårdsförsäkring och rabatterade försäkringar. Dessutom får du ta del av en subventionerad lunch på vår lunchrestaurang som finns i samma hus.

Nästa steg

Vill du bli vår nya kollega? Då är du varmt välkommen in med din ansökan senast 1 december. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Jag vill att du bifogar både CV & Personligt Brev. Vill du kontakta oss, når du mig Angelica Eriksson (Ledare på Byggskador) på 0721 57 26 55. Startdatum för tjänsten är 7 januari då introduktion och utbildning påbörjas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Slutkandidater kommer genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.